Κάντε αίτηση τώρα

Εγγραφή | Σύνδεση

ΣΧΕΤΙΚΑ

O Α' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για τα καλύτερα σχέδια, έννοιες του σχεδιασμού και προϊόντων & υπηρεσιών στον κόσμο.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω ή πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Vision, Mission, Action

ΟΡΑΜΑ

Επισήμανση, Διαφήμιση & Υποστήριξη των καλών σχεδίων, σχεδιαστές και εταιρίες προσανατολισμένες στο σχεδιασμό για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων στοχεύει στο να κατευθύνει την προσοχή του Τύπου, τα διαδραστικά μέσα ενημέρωσης, τους κριτικούς του design, τους διανομείς και τους αγοραστές στους νικητές των βραβείων. Το σύνθημα του Α' Διαγωνισμού είναι ‘Ars Futura Cultura΄ δηλαδή οι Τέχνες Καλλιεργούν το Μέλλον, οι Τέχνες για τον Πολιτισμό του Μέλλοντος. Πιστεύουμε ότι το μέλλον διαμορφώνεται από τις τέχνες, το σχέδιο και την τεχνολογία, έτσι υπάρχει ανάγκη για καλά σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παρέχουμε μια δίκαιη, ηθική και ανταγωνιστική πλατφόρμα για τις εταιρείες, τους σχεδιαστές και τους καινοτόμους από όλους τους κλάδους με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, διαφορετικές ειδικότητες και εστιάζουμε στην αγορά για να διαγωνιστούμε. Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων στοχεύει να παρέχει ένα παγκόσμιο ακροατήριο στους νικητές των βραβείων για να επιδείξουν την επιτυχία τους και το ταλέντο τους. Ο Α' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως μπλέντερ, φέρνει σε επαφή τους σχεδιαστές, τις εταιρείες, το κοινό και τον Τύπο. Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων στοχεύει να αναδείξει καλά προϊόντα και υπηρεσίες.

ΔΡΑΣΗ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίου δεν είναι μόνο ένα βραβείο, είναι ο δείκτης ποιότητας και τελειότητας στο σχέδιο, το βραβείο είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και λαμβάνει την προσοχή των εταιρειών που προσανατολίζονται στο σχέδιο, επαγγελματίες και ομάδες ενδιαφερόντων. Κερδίζοντας το Α' Βραβείο είναι ένα πιστοποιητικό αριστείας για τους σχεδιαστές, μια απόδειξη της ποιότητας για τις επιχειρήσεις. Έχοντας το Α' Βραβείο προσελκύεται τα μάτια του κοινού που προσανατολίζονται στο σχέδιο από όλο τον κόσμο, οι νικητές θα είναι σε θέση να βρουν καλύτερη και υψηλότερου προφίλ εργασία και πωλήσεις.


Διαβάστε Σύντομα για τον Διαγωνισμό

----The Award

ΠΟΙΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ;

Το Α' Βραβείο στα Σχέδια δίνεται στα καλύτερα σχέδια, τόσο σε στάδιο εννοιών, πρωτότυπα ή και τελικά προϊόντα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Το βραβείο του Α΄ Διαγωνισμού σχεδιάστηκε για να υλοποιηθεί με τις νεότερες τεχνικές παραγωγής ώστε να υπογραμμίσει το καινοτομικό περιεχόμενο των νικητών.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Τα Βραβεία πραγματοποιήθηκαν με 3D μεταλλική εκτύπωση από ανοξείδωτο ατσάλι, τα βραβεία χρυσού και πλατίνας έγιναν με ηλεκτρόλυση σε χρυσό χρώμα.


Διαβάστε Περισσότερα για τα Βραβεία

----Musuem of Design----
Musuem of Design----
Musuem of Design

Η ΕΚΘΕΣΗ

Το Μουσείο Εξαιρετικών Σχεδίων, το εν κίνηση μουσείο σχεδίων ιδρύθηκε από τον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων, προκειμένου να εκθέσει τα βραβευμένα σχέδια.

ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ;

Σε όλους τους νικητές των βραβείων τους παρέχεται δωρεάν, εκθεσιακός χώρος στη Διάθεση. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το σχέδιό σας, θα εκτεθεί στο κοινό.

ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Εάν δεν είστε σε θέση να υποβάλετε μια φυσική εκδοχή του νικηφόρου σχεδίου σας, θα εκτυπώσουμε μια αφίσα και θα την εκθέσουμε για σας.


Δείτε Σχέδια των Εκθέσεων

----Award Certificate

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Στα σχέδια των νικητών δίνεται ένα μοναδικό πιστοποιητικό που πλαισιώνεται από μέταλλο, τυπωμένο σε βαρύ χαρτί, με το όνομα του σχεδίου και του σχεδιαστή.

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Το Πιστοποιητικό των Νικητών εξηγεί το είδος του βραβείου που κέρδισε, και υπογράφεται από τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Συντονιστή της Κριτικής Επιτροπής του Α' Διαγωνισμού.

ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ QR ΚΩΔΙΚΟ

Το Πιστοποιητικό των Νικητών διαθέτει ένα QR κωδικό που μπορεί να σαρωθεί από QR code readers , για να ελέγξετε την εγκυρότητα του πιστοποιητικού.


Μάθετε για τα Πιστοποιητικά των Βραβείων

----Press

Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ

Ο δικός μας εκδοτικός οίκος, ο Designer Press ιδρύθηκε από τον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων για να διαδώσει τα νικητήρια σχέδια.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η έντυπη έκδοση του Βιβλίου των Νικητών του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων διανέμεται στα βασικά μέλη του Τύπου.

ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ

Όλα τα νικηφόρα σχέδια περιλαμβάνονται στο Βιβλίο των Νικητών δωρεάν, οι νικητές, επίσης, αναφέρονται ως συν-επιμελητές του βιβλίου.


Αγοράστε το Βιβλίο των Νικητών του Α' Διαγωνισμού ως E-Book Εδώ.

----Galanight

ΕΝΤΥΠΗ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τα Βιβλία των νικητών είναι διαθέσιμα ως έντυπες εκδόσεις μαζί με τις ψηφιακές εκδόσεις, σχεδιαστήκαν, τυπώθηκαν και διανεμήθηκαν στην Ιταλία.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τα βιβλία είναι σε έγχρωμη ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί χωρίς οξύ για να διατηρήσουν την ποιότητα της παρουσίασης των σχεδίων για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μεγάλη προσθήκη σε κάθε βιβλιοθήκη με designs.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ

Οι έντυπες εκδόσεις των βιβλίων είναι διαθέσιμες online για παραγγελία του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων.

Αγοράστε το Έντυπο Βιβλίο των Νικητών του Α' Διαγωνισμού

----Galanight----Galanight

ΤΟ ΓΚΑΛΑ

Ο Α’ Διαγωνισμός και Βράβευσης διοργανώνει ένα μοναδικό Γκαλά & Τελετή Απονομής κοντά στην όμορφη λίμνη Κόμο στην Ιταλία για τους νικητές σχεδιαστές.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Μέλη του Τύπου, Κορυφαίοι του Κλάδου, Σχεδιαστές και Εταιρείες είναι όλοι προσκεκλημένοι προκειμένου να δημιουργήσουν ευκαιρίες προώθησης για τους νικητές.

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ

Όλοι οι νικητές είναι προσκεκλημένοι και σε αντίθεση με κάποια άλλα βραβεία, η συμμετοχή στο Γκαλά είναι δωρεάν.


Δείτε Εικόνες Προηγούμενων Γκαλά

----Press

LA NOTTE PREMIO A'

Γίνεται εορταστικό δείπνο αποκλειστικά για τους κορυφαίους νικητές του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων. Φιλοξενείται μαζί με το Γκαλά μας για τον εορτασμό του τίτλου "Σχεδιαστή της Χρονιάς".

ARS FUTURA CULTURA

Τα συμβούλια των AIBA, ISPM, IBSP, IAD, ICCI και IDC συναντιούνται για να συζητήσουν τις στρατηγικές και τις πολιτικές για τον κλάδο του design. Τα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν στις συναντήσεις.

THE DESIGN CONSORTIUM

Το WDC είναι ένα παγκόσμιο πολυεθνικό πρακτορείο σχεδιαστών, με γραφεία στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο. Δέχεται τους Platinum και Gold νικητές του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων.


Επισκεφτείτε το World Design Consortium

----Award Summary

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ & ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ

Με τα χρόνια, ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων έχει κερδίσει την αιγίδα πολλών έγκυρων οργανισμών. Ενώ οι σπόνσορες και οι υποστηρικτές ποικίλλουν κάθε χρόνο, τα βραβεία έχουν υποστηριχτεί από οργανισμούς όπως: BEDA, Γραφείο Σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, Como Municipality Culture Department and Ragione Lombardia. Τα ΜΜΕ περιλαμβάνουν Yanko, Dezeen, Dexigner, designboom και άλλοι.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Λαμβάνοντας μέρος στον Α' Διαγωνισμό & Βράβευσης Σχεδίων είναι χωρίς ρίσκο μέσω της υπηρεσίας προκαταρκτικού έλεγχου όπου παρέχεται δωρεάν σε κάθε συμμετέχοντα, και ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων δεν ζητά περαιτέρω αμοιβές από τους νικητές των βραβείων. Ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίου ξοδεύει κατά μέσο όρο αρκετές χιλιάδες ευρώ για κάθε νικηφόρο σχέδιο, δημιουργώντας επιπτώσεις αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι εταιρείες και οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν το λογότυπό μας για την προσέλκυση νέων κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Το βραβείο κερδίζει δημοσιότητα κάθε χρόνο. Σήμερα ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων έχει εκατομμύρια προβολές σελίδων, δεκάδες χιλιάδες εγγραφές, χιλιάδες παρατηρήσεις, εκατοντάδες γκαλά και συμμετέχουν στην έκθεση πάνω από ογδόντα χώρες. Ενημερωμένα νούμερα και στατιστικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Α' Διαγωνισμού & Βράβευσης Σχεδίων. Πιστεύουμε ότι οι αριθμοί είναι σημαντικοί για τους σχεδιαστές για να κατανοήσουν τι σημαίνει να είστε ο νικητής.


Ελέγξτε τον A' Διαγωνισμό σε Αριθμούς

----Jury

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Κριτική Επιτροπή του Α' Διαγωνισμού αποτελείται από δεκάδες επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, σε κάθε σχέδιο δίνεται σημασία και ίσος χρόνος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ

Η Κριτική Επιτροπή του Α' Διαγωνισμού, αν και αλλάζει κάθε χρόνο διαθέτει μια καλή σύνθεση από Ακαδημαϊκούς, Επιχειρηματίες και Επίτιμα Μέλη της ομάδας.

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας, τα μέλη της κριτικής επιτροπής συμπληρώνουν μια προσαρμοσμένη έρευνα με κριτήρια, έτσι υποδεικνύουν πώς μια κατηγορία θα πρέπει να ψηφιστεί στο μέλλον.


Δείτε την Κριτική Επιτροπή του A' Διαγωνισμού Σχεδίων Εδώ

----Methodology

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων διαθέτει μια πολύ ανεπτυγμένη μεθοδολογία για ψηφοφορία με τυποποιημένες βαθμολογίες, ψηφοφορία με κριτήρια και άλλα.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η βαθμολογία είναι τυποποιημένη με βάση α) τα Βάρη των Κριτηρίων, β) τη Μέση Βαθμολογία των Μελών της Κριτικής Επιτροπής, γ) Μέση Βαθμολογία όλων των Ετών.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η κριτική επιτροπή ψηφίζει online, για αυτό κανείς δεν μπορεί να επιδράσει στην ψήφο των άλλων, το πάνελ ψηφοφορίας είναι εύκολο αλλά απαιτεί προσεκτική ανάλυση του σχεδίου για να ψηφιστεί.


Μάθετε για την Ψηφοφορία & Μεθοδολογία Εδώ

----Methodology

Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ

Ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίου αναπτύχθηκε ως μέρος μιας διατριβής στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο μετά από την ανάλυση 800 Διαγωνισμών Σχεδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ

Η πλατφόρμα αναπτύσσεται συνεχώς με τα αποτελέσματα της έρευνας, και μέσω της συνεχούς έρευνας, να παρέχει τα μέγιστα για τους νικητές.

ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο Α’ Διαγωνισμός δεν συνδέεται με οποιαδήποτε υποκουλτούρα, πολιτική ομάδα ή οργανισμό, και η κριτική επιτροπή είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, η υποψηφιότητα σας θα κριθεί δίκαια.


Θεωρία & Πρακτικές του Διαγωνισμού Σχεδίων

----Winners Kit----
Winners Kit

ΤΑ ΕΡΓΛΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα εργαλεία των Νικητών του Α' Διαγωνισμού χωρίζονται σε δύο μέρη: 1. Οι Παρεχόμενες Υπηρεσίες & 2. Τα Φυσικά Συστατικά.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Το Πακέτο περιλαμβάνει το πιστοποιητικό της βράβευσης σας, τιμολόγια, εγχειρίδιο για τους νικητές, το βραβείο σας, A3 Αφίσες και A3 Πιστοποιητικό, Επετηρίδα και άλλα..

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ

Τα Εργαλεία των Νικητών είναι δωρεάν και δίνονται σε όλους τους νικητές στο Γκαλά & στην Έκθεση. Εάν δεν είστε σε θέση να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις, μπορείτε να τα παραγγείλετε επίσης.


Παραγγείλτε το Πακέτο σας Εδώ

----Register ----Winner Logo----Award Winner Logo

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

Οι νικητές του Α' Βραβείου Σχεδίου θα λάβουν ένα λογότυπο που μπορεί να ισχύει για την επικοινωνία και τις εκστρατείες των δημοσίων τους σχέσεων.

ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Τα Λογότυπα των Νικητών είναι διαθέσιμα σε πολλές μορφές & χωρίς την χρονιά της νίκης, και μπορεί να ενσωματωθεί σε όλα τα είδη των διαφημίσεων.

ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Το Λογότυπο των Νικητών παρέχεται δωρεάν σε όλους τους νικητές και ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων παρέχει απεριόριστη χρήση στους νικητές.


Κατεβάστε τα Λογότυπα των Νικητών Εδώ

* Τονίστε την Αξία των Σχεδίων σας. Προσελκύστε Σχέδια σε Ευαίσθητο Ακροατήριο. Οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο του βραβευμένου νικητή στην επικοινωνία τους.
----------------

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ

Το Λογότυπο του Νικητή στον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων τονίζει την πρόσθετη αξία του σχεδιασμού που ενσωματώνεται στο έργο σας, σε προϊόντα & υπηρεσίες.

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να αξιοποιήσετε την βραβευμένη κατάσταση και να έχετε περισσότερα οφέλη, οι νικητές χρησιμοποιούν τα λογότυπα στις εμφανείς ανακοινώσεις τους.

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Λογότυπο του Νικητή στον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων έχει δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια των αποφάσεων ενός πελάτη προς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.


Κατεβάστε τα Λογότυπα των Νικητών Εδώ

----Design Mediators

Η ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Το να είστε ο νικητής του βραβείου είναι μόνο η αρχή, Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων παρέχει Μεσολάβηση και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες στους νικητές του.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ

Οι σχεδιαστές είναι καλά, ευγενικά άτομα που μπορεί να έχουν δυσκολία στο να κάνουν συμβόλαια με διευθυντές εταιρειών που είναι πιο άγριοι, πιο ισχυροί, πιο γρήγοροι.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Το Α' Βραβείο Σχεδίου, μαζί με τους Μεσολαβητές Σχεδίων, παρέχει υποστήριξη στους σχεδιαστές για να κάνουν νομικά συμβόλαια με εταιρείες.


Επισκεφτείτε τους Διαμεσολαβήτες Σχεδίων Εδώ

----Salone del Designer

TΟ SALONE DEL DESIGNER

Το Α' Βραβείο Σχεδίου ίδρυσε το Salone del Designer, με αποκλειστικό σκοπό να παρέχει μια πλατφόρμα για τους νικητές να πουλήσουν τα σχέδια τους.

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Οι Νικητές Σχεδιαστές μπορούν να ορίσουν μια τιμή πώλησης και επίσης να προσαρμόσουν τα συμβόλαια τους για να πουλήσουν τα νικητήρια σχέδια τους μέσα από το Salone del Designer.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ

Η πλατφόρμα του Salone del Designer παρέχεται δωρεάν στους νικητές, όμως, μόνο τα βραβευμένα σχέδια μπορούν να καταχωρηθούν.


Επισκεφτείτε το Salone del Designer Εδώ

----Design Mega Store

ΤΟ DESIGNMEGASTORE

Στο DesignMegaStore οι νικητές σχεδιαστές και οι εταιρείες μπορούν να πουλήσουν οποιοδήποτε από τα σχέδια ή τα προϊόντα τους, όχι μόνο τα βραβευμένα.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ

Το DesignerMegaStore απαιτεί συνήθως μια εγγραφή των 500€, όμως η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση σε όλους τους νικητές.

%0 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Το DesignMegaStore όχι μόνο είναι δωρεάν για τους νικητές, αλλά και δεν λαμβάνει καμία προμήθεια από την πώληση των σχεδίων τους.


Επισκεφτείτε το Design Mega Store

----Press Releases

ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

Όχι μόνο να πουλάτε σχέδια, αλλά υποβάλλετε προσφορές για το σχεδιασμό και την παραγωγή προσαρμοσμένων προϊόντων, υπηρεσιών και άλλα για διεθνείς αγοραστές.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Είστε κατασκευαστής; Δώστε προσφορές τιμών στους μεγάλους αγοραστές για σχεδιασμό προγραμμάτων και κατασκευαστικές λύσεις. Είστε σχεδιαστής; Βρείτε υψηλού προφίλ αιτήματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Το δίκτυο BuySellDesign είναι αποκλειστικά στους Νικητές του Α΄ Διαγωνισμού Σχεδίων, οι οποίοι επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες από όλο τον κόσμο.


Επισκεφτείτε το BuySellDesign

----Design Creation----
Design Creation

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε πράγματι ο αρχικός δημιουργός του έργου σας; Η Απόδειξη του πιστοποιητικού Δημιουργίας που δίνεται με το Α' Βραβείο Σχεδίου μπορεί να βοηθήσει.

ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το έγγραφο Απόδειξη της Δημιουργίας είναι όπως πρέπει υπογεγραμμένο και με ημερομηνία για να βοηθήσει να αποδείξετε ότι σε μια δεδομένη στιγμή, είχατε την έννοια του σχεδίου στα χέρια σας.

ΔΩΡΕΑΝ & ΕΥΚΟΛΟ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίου παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να λάβετε την απόδειξη της δημιουργίας σας, δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια πατέντα.


Επισκεφτείτε την Δημιουργία Σχεδίων για να Μάθετε Περισσότερα

----Design PR

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίου παρέχει πολλές και δωρεάν υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων για τους νικητές μέσω του DesignPRWire.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν είναι μόνο ψηφιακό, όλο το χρόνο, το DesignPRWire πηγαίνει σε εκθέσεις και παρουσιάζει τους νικητές σε εταιρείες που προσανατολίζονται στο design.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ

Με υπηρεσίες όπως η προετοιμασία και η διανομή του δελτίου τύπου, και πάλι δωρεάν χωρίς χρέωση, ο Α’ Διαγωνισμός Σχεδίου αυξάνει τη σύνδεση σας με τα ΜΜΕ.

----Press Releases

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο Α' Διαγωνισμός προετοιμάζει ένα δελτίο τύπου για όλα τα σχέδια των νικητών, επιπροσθέτως επιτρέπει στους νικητές να ανεβάσουν τις δικές τους κυκλοφορίες στην πλατφόρμα μας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Και τα δελτία τύπου διανέμονται από το DesignPRWire σε ένα ευρύ φάσμα μελών του Τύπου συμπεριλαμβανομένων τόσο των παραδοσιακών όσο και των ψηφιακών μέσων.

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Η υπηρεσία της προετοιμασίας και διανομής του δελτίου τύπου παρέχεται σε όλους τους νικητές αυτόματα και χωρίς καμία αμοιβή.


Επισκεφτείτε το Design PR Wire

----Design Interviews

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Ο Α΄ Διαγωνισμός δημοσιεύει τις συνεντεύξεις με τους νικητές σχεδιαστές στο Design-Interviews.com, η υπηρεσία είναι δωρεάν για όλους τους νικητές.

ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Οι συνεντεύξεις είναι επίσης διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων και αποτελούν μέρος των Εργαλείων Τύπου που διανέμονται στα μέλη των μέσων ενημέρωσης.

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Οι συνεντεύξεις παρέχονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρυνθεί η χρήση χωρίς απόδοση στον Α' Διαγωνισμού Σχεδίου, και οι υπάρχοντες συνεντεύξεις βοηθούν τα μέλη του Τύπου να γράψουν τα άρθρα τους πιο γρήγορα.


Συνεντεύξεις Σχεδιαστών

----

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων έχει σχεδιαστεί με το να έχουν κατά νου οι σχεδιαστές, εκτός από τις πολλές υπηρεσίες και ένα ειδικό πρόγραμμα αφοσίωσης που έγινε για τους βραβευμένους νικητές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Διακεκριμένο Πρόγραμμα Σχεδιαστή είναι ένα κλιμακωτό πρόγραμμα αφοσίωσης που δίνει μοναδικά οφέλη σε κάθε επίπεδο στους νικητές σχεδιαστές.

Η ΚΑΡΤΑ

Η Διακεκριμένη Κάρτα Σχεδιαστη παρέχει εκπτώσεις και δωρεάν προσφορές από τον Α' Διαγωνισμό Σχεδίου και των εταίρων του προγράμματος.


Εγγραφή στο Διακεκριμένο Πρόγραμμα Σχεδιαστή

----Press

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο Α΄ Διαγωνισμός παρέχει έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου στα μέλη του Τύπου, στα διαπιστευμένα μέλη του Τύπου δίνοντας τους πολύ έλεγχο και λειτουργικότητα.

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μερικές από τις εξέχοντες λειτουργίες είναι: ζητώντας συνεντεύξεις με τους νικητές, το κατέβασμα των εργαλείων Τύπου των νικητών με υψηλής ανάλυσης εικόνες κλπ.

ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Τα μέλη του Τύπου θα μπορούν επίσης να ανεβάζουν τα άρθρα τους σε μορφή PDF, να παρακολουθούν αυτά που τους αρέσουν κ.λπ. Οι σχεδιαστές μπορούν να δουν ενδιαφέροντα άρθρα και να τα κατεβάσουν.


Μάθετε Σχετικά με την Πρόσβαση στα Μέσα Ενημέρωσης

----Profile

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Α' Διαγωνισμός παρέχει μια μοναδική σελίδα προφίλ, όπου οι σχεδιαστές μπορούν να ανεβάσουν τις εικόνες τους, και να εισάγουν το βιογραφικό τους, επιπλέον, καταχωρούνται όλα τα βραβεία τους.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Εικόνες υψηλής ανάλυσης των νικητών σχεδιαστών μαζί με το εταιρικό λογότυπο του σχεδιαστή είναι διαθέσιμες να τις κατεβάσουν τα μέλη του Τύπου.

ΛΗΨΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Εκτός από την εικόνα του προφίλ, οι σχεδιαστές μπορούν να ανεβάσουν επιπλέον εικόνες και φωτογραφίες (σχέδια, φωτογραφίες από στούντιο, λογότυπο της εταιρείας κλπ), για ενημέρωση του Τύπου.


Βραβευμένα Σχέδια

----Security

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΕΧΕΙ

Η Ασφάλεια των υποψηφιοτήτων σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και σχέδια είναι πρωταρχικής σημασίας για τον Α' Διαγωνισμό και Βράβευσης Σχεδίων.

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται με SHA αλγόριθμο και ακόμα και εμείς δεν γνωρίζουμε τον κωδικό πρόσβασης σας. Επιπλέον, οι συνδέσεις προστατεύονται με SSL.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Α' Διαγωνισμός ποτέ δεν μοιράζει τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλους εκδότες, πόσο μάλλον να τα πουλήσει. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να κλειδώσετε τα προσωπικά δεδομένα των σχεδίων σας.


Μάθετε Περισσότερα για την Ασφάλεια του Α΄ Διαγωνισμού

----Media Network

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Α΄ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Α΄ Διαγωνισμός Σχεδίου κάνει πλήρη χρήση των νέων μέσων, και έχει δημιουργήσει πολλές ιστοσελίδες, για να επιτευχθεί ένα ευρύ φάσμα χρηστών.


Επισκεφτείτε τα Βραβευμένα Σχέδια του A' Διαγωνισμού

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι ιστοσελίδες του Δικτυού Μέσων του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων βελτιστοποιήθηκαν για να εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να γίνονται πιο ορατές στους νικητές.


Επισκεφτείτε τους Νικητές του A' Διαγωνισμού

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Οι Ιστοσελίδες του Δικτύου περιέχουν μόνο τα νικητήρια σχέδια & τους σχεδιαστές και τίποτα άλλο, και είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και ειδήσεων.


Επισκεφτείτε το Περιοδικό των Νικητών Σχεδιαστών Showcase

----World Design Rankings - Represent Your Country

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ

Ο Α ' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων μαζί με τα καλύτερα σχέδια στον κόσμο, τις τέχνες και τα blogs αρχιτεκτονικής, διανέμει τα νέα σας μέσω των δικτύων μέσων μαζικής ενημέρωσης για design.

ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ DESIGN

Τα νέα σας διανέμονται μέσω τεσσάρων κύριων δικτύων, πρώτα το design-media, δεύτερο το IDDN, τρίτο το DXGN, και τέταρτο είναι το DesignPRWire DB.

ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ

Περισσότεροι σύνδεσμοι ειδήσεων στο νικηφόρο σχέδιο σας, κάνουν σίγουρο ότι η βράβευση σας εμφανίζεται στις αναζητήσεις, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις.

* Νέες αναφορές σχετικά με την υποψηφιότητα σας θα εμφανιστούν μέσα σε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέσω του Δικτυού Διάδοσης των Βραβείων Σχεδίου - Μια λίστα των εκδοτών που ανακτούν περιεχόμενο απευθείας από την βάση δεδομένων των βραβευμένων νικητών μας, σε πραγματικό χρόνο μέσω του συνδικάτου.
----World Design Rankings - Represent Your Country

ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Ο Α’ Διαγωνισμός Σχεδίου έχει μια βάση δεδομένων με χιλιάδες blogs σχεδιαστών, εφημερίδες, περιοδικά και άλλες εκδόσεις, δείτε μια μερική λίστα στα μέσα ενημέρωσης σχεδιαστών.

Επισκεφτείτε τα Μέσα Ενημέρωσης Σχεδιαστών

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ IDNN

Το International Design News Network, αποτελείται από 50+ ιστοσελίδες, φέρνοντας τα νέα των νικητών στο τελικό του κοινό: τους λάτρεις του design και τους αγοραστές.

Επισκεφτείτε το IDNN.ORG

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ DXGN

Το DXGN Design Network, αποτελείται από άλλα 50 + εκδόσεις για το design, περιοδικά και blogs που επίσης μοιράζουν ανακοινώσεις των νικητών για το περαιτέρω κοινό.

Επισκεφτείτε το DXGN.ORG

----Designer Rankings

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Ο Α ' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων δημοσιεύει τις Βαθμολογίες των Σχεδιαστών που είναι εύκολα προσβάσιμες στο κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

TOP 10 ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Η Βαθμολογία περιλαμβάνει τον αριθμό των βραβείων που έχει κερδίσει κάθε σχεδιαστής και συνολικές βαθμολογίες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους Top 10, Top 100 και Top 1000 Σχεδιαστές.

Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ

Η Βαθμολογία των Σχεδιαστών περιλαμβάνει μόνο τους Νικητές του Α΄ Διαγωνισμού Σχεδίων και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν χωρίς χρέωση σε όλους τους νικητές.


Επισκεφτείτε την Βαθμολογία των Σχεδιαστών

----World Design Rankings - Represent Your Country

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Ο Α ' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων δημοσιεύει την Παγκόσμια Κατάταξη Σχεδιαστών και κατατάσσει τις χώρες με βάση τους βραβευμένους συμμετέχοντες.

ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Κάθε χώρα περαιτέρω καταχωρεί τους καλύτερους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, και για κάθε βραβείο που κερδίζετε, θα αυξηθεί η βαθμολογία της χώρας σας.

ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ

Το WDR – Παγκόσμια Κατάταξη Σχεδιαστών είναι το πρώτο και αποκλειστικό σύστημα βαθμολογίας για σχεδιαστές μεταξύ πολλών κλάδων.


Επισκεφτείτε την Παγκόσμια Κατάταξη Σχεδιαστών

* Εκπροσωπείστε τη Χώρα σας στο WDR - Παγκόσμια Κατάταξη Σχεδιαστών.
----Register----Distinguish with Design

ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

Ο Α' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων αξιολογεί με Σημάδι Κάλου Σχεδίου στους νικητές του Α΄ Διαγωνισμού, δωρεάν, για πάντα στο βραβευμένο σχέδιο.

ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Το λογότυπο διαθέτει μια διεύθυνση URL και η σελίδα Σημάδι Κάλου Σχεδίου εξηγεί περαιτέρω για το σημάδι, και γιατί έχει βραβευτεί το σχέδιο σας.

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Έχει αναφερθεί από μεγάλους ερευνητικούς οργανισμούς της αγοράς ότι οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν προϊόντα που έχουν επισημανθεί ως "καλό σχέδιο".


Επισκεφτείτε το Σημάδι Καλού Σχεδίου

* Διακριθείτε στο Design. Σημαδέψτε τα σχέδια σας για υπεροχή. Χρησιμοποιήστε είτε ένα Καλό Λογότυπο Σχεδίου ή με το Λογότυπο του Νικητη του A' Διαγωνισμού Σχεδίου.
Παρακαλώ σημειώστε ότι το Λογότυπο Καλού Σχεδίου είναι μόνο για προϊόντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά που θα γίνει η έκθεση.
----Club Memberships

ΤΟ CLUB ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι νικητές του Α ' Διαγωνισμού και Βράβευσης Σχεδίων μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά, μόνο με πρόσκληση σε "Prime Clubs", που προσφέρουν περαιτέρω ευκαιρίες δικτύωσης για τους νικητές για να γνωριστουν με άλλους επαγγελματίες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Οι νικητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φόρουμ για την ανταλλαγή πληροφοριών, να αποκτήσουν διεθνή υποστήριξη για πρωτοβουλίες, ή να έχουν πρόσβαση και να απαντήσουν σε προσφορές και αιτήματα προσφοράς τιμής που δημοσιεύτηκαν από άλλα μέλη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ CLUB

Μοναδική ευκαιρία συμμετοχής και μια αποκλειστική πρόσκληση παρέχεται δωρεάν χωρίς χρέωση για όλους τους νικητές του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων. Τα μέλη του Club εμφανίζονται σε ευρετήρια μελών και αποκτούν τα οφέλη των μελών.


Ανακαλύψτε τα Prime Clubs του Α΄ Διαγωνισμού

* Αποκλειστικά Prime Clubs. Δικτύωση με τους Νικητές των Βραβείων. Πάρτε μέρος σε διεθνή clubs για το design, προτείνετε ιδέες και πολιτικές..
----Club Memberships

AIBA

Alliance of International Business Associations. Δωρεάν συμμετοχή σε βραβευμένες ενώσεις, οργανισμούς, ενώσεις και clubs.

ISPM

International Society of Product Manufacturers. Δωρεάν συμμετοχή σε βραβευμένους κατασκευαστές προϊόντων και των επιχειρήσεων.

IBSP

International Beurau of Service Providers. Δωρεάν συμμετοχή σε βραβευμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς στον τριτογενή τομέα της οικονομίας.

----Club Memberships

IAD

International Association of Designers. Δωρεάν ευκαιρία συνδρομής στα μέλη του Α’ Διαγωνισμού Σχεδίων.

ICCI

International Council of Creative Industries. Δωρεάν συνδρομή μέλους στις βραβευμένες επιχειρήσεις και ιδρύματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα.

IDC

International Design Club. Δωρεάν συνδρομή μέλους στα βραβευμένα γραφεία αρχιτεκτόνων, εργαστήρια καλλιτεχνών και στούντιο σχεδιαστών.

----Winners' Manual

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΩΝ

Το Παγκόσμιο Ευρετήριο Σχεδίων είναι ένας κατάλογος όλων των μεγάλων σχεδιαστών στον κόσμο. Η καταχώρηση στο ευρετήριο παρέχεται δωρεάν χωρίς χρέωση στα μέλη του ICCI. Η Συμμέτοχη στο ICCI είναι δωρεάν για τους νικητές του Α΄ Διαγωνισμού Σχεδίων.


Επισκεφτείτε το Παγκόσμιο Ευρετήριο Σχεδίων

PRESS-KIT.ORG

Η ιστοσελίδα Press-Kit.org παρουσιάζει εργαλεία μέσων ενημέρωσης των βραβευμένων σχεδιαστών με έναν όμορφο τρόπο, προσελκύοντας την προσοχή των μελών του Τύπου που ψάχνουν για εικόνες υψηλής ανάλυσης.


Επισκεφτείτε το Press-Kit.Org

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μια πρωτοβουλία του IAD - International Association of Designers, ο Σχεδιαστής της Χρονιάς είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να ενταχθείτε, ανοιχτό σε πρώην, μεγαλύτερους νικητές των βραβείων, που είναι 40 ετών ή και μεγαλύτεροι.


Επισκεφτείτε τον Σχεδιαστή της Χρονιάς

----Winners' Manual

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Ο Α' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων παρέχει ένα αποκλειστικό εγχειρίδιο στους νικητές, εξηγώντας τα βήματα που πρέπει να κάνουν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ

Οι οδηγίες ΄Τι να κάνετε μετά’ στους νικητές παρέχουν αποκλειστικές συμβουλές για να δημιουργήσετε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο για τη νίκη στο Α' Διαγωνισμού Σχεδίου.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τα περισσότερα από τα έγγραφα των οδηγιών είναι ήδη εκτυπωμένα και περιλαμβάνονται στα Εργαλεία των Νικητών, ωστόσο είναι επίσης διαθέσιμα και για να τα κατεβάσετε.


Επισκεφτείτε την Αποθήκη Εγγραφών του A' Διαγωνισμού

----Design PR

ICS

Το ICS είναι το Διεθνές Σύστημα Ικανοποίησης των Καταναλωτών για την Ποιότητα των Υπηρεσιών. Οι νικηφόρες επιχειρήσεις του Α' Διαγωνισμού έχουν μειωμένες τιμές κατά την αίτηση.

QIS

Το QIS είναι το Διεθνές Σύστημα Ποιότητας. Οι βραβευμένοι πραγματοποιούν με έκπτωση προϊόντα κατά την αίτηση.

GQMS

Το GQMS είναι το Παγκόσμιο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για Εταιρείες. Οι νικητές εταιρίες του Α’ Διαγωνισμού Σχεδίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση με έκπτωση.


Επισκεφτείτε το GQMS Παγκόσμιο Σύστημα Ποιότητας

----Services

ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ*

Μάθετε τα αποτελέσματα της υποψηφιότητας σας μέσα σε 72 ώρες, 3 μέλη της κριτικής επιτροπής θα κρίνουν το σχέδιο σας, συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με το μέσο όρο των προηγούμενων ετών.


Μάθετε Περισσότερα για την Γρήγορη Υπηρεσία Αξιολόγησης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ*

Έχετε Επαγγελματική Υπηρεσία Φωτογραφιών για να σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας καλύτερα. Η υποβολή για το βραβείο συμπεριλαμβάνεται επίσης.


Μάθετε Περισσότερα για την Υπηρεσία Φωτογραφιών

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ*

Τα έργα σας παρουσιάζονται καλύτερα, θα έχετε το έργο σας εικονογραφημένο, με απόδοση ή με φωτογραφίες ανάλογα με την περίπτωση.


Μάθετε Περισσότερα για την Υπηρεσία Οπτικοποίησης

* Είναι καθήκον μας να σημειωθεί ότι οι προαναφερόμενες υπηρεσίες είναι πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται αν ζητηθούν.
Χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες δεν επηρεάζουν τις πιθανότητες σας να κερδίσετε το Α' Βραβείο.
----Support

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ως συμμετέχων, μπορεί να χρειαστείτε υποστήριξη όχι μόνο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής, αλλά και αφού είστε ο νικητής. Ο Α' Διαγωνισμός παρέχει 24/7 υποστήριξη στους συμμετέχοντες.

ΣΕΛΙΔΕΣ FAQ

Η σελίδα Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις διαθέτει εκατοντάδες ερωτήσεις που απαντήθηκαν νωρίτερα και ενημερώνεται συνεχώς.

ΣΕΛΙΔΑ HAQ

Η σελίδα 'How To' με Ερωτήσεις και Οδηγίες περιέχει εξηγήσεις των κοινών διαδικασιών και παρέχει συμβουλές στους συμμετέχοντες.


Επισκεφτείτε τις Σελίδες FAQ

----Preliminary Judging

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Κάθε σχέδιο που ανεβαίνει λαμβάνει μια προκαταρκτική κριτική δωρεάν από τον Α' Διαγωνισμό και Βράβευσης Σχεδίων. Λαμβάνετε ένα σκορ από το 0 (χειρότερο) μέχρι 10 (καλύτερο).

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ένα από τα Προκαταρκτικά Μη Οριστικά Μελή της Κριτικής Επιτροπής ελέγχει τις καταχωρήσεις σας, και δίνει προτάσεις για το πώς να βελτιώσετε την παρουσίαση του σχεδίου σας.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ 'Η ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ

Το σχέδιο σας θα εγκριθεί ή θα απορριφθεί, αν απορριφτεί θα σας προταθεί να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές πριν βάλετε σε υποψηφιότητα το σχέδιο σας.


Μάθετε για την Ροή του Χρονοδιαγράμματος του Διαγωνισμού

----A' Design Award at Social Media

A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ @ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά μέσα και στη συνεχιζόμενη συζήτηση για να διαδώσει το μήνυμα σας.


Ελάτε στη Σελίδα μας στο Facebook

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Όπως λένε οι ειδικοί, τα κοινωνικά μέσα είναι το νέο μέσο για να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας και να συνδεθείτε με τους υπάρχοντες πελάτες σας.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Δεν έχει σημασία ποια είναι τα μέσα ενημέρωσης, ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίου είναι έτοιμος να εξαπλώσει το μήνυμα σας, βοηθώντας σας να φτάσει σε ένα ευρύτερο ακροατήριο.


Ακολουθήστε μας @adesignaward στο Twitter

*Νέο μάρκετινγκ είναι οι σχέσεις, όχι το μέσον.
Ο στόχος των κοινωνικών μέσων είναι να μετατρέψει τους πελάτες σε ένα στρατό εθελοντών μάρκετινγκ.
Μια μάρκα δεν είναι πια αυτό που λέμε στον καταναλωτή ότι είναι - είναι ό, τι οι καταναλωτές λένε ο ένας τον άλλον.
----Preliminary Judging

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ως επιχείρηση, ίσως ήδη να ξοδεύετε χιλιάδες λεφτά για διαφημίσεις, γνωρίζετε ήδη τα έξοδα & το βραβείο για δημοσίευση.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Κερδίζοντας το Α' Βραβείο Σχεδίου θα μπορούσε να εξασφαλίσει κάποιο δημοσιογραφικό χώρο τόσο σε παραδοσιακά, όσο και σε νέα κοινωνικά μέσα που θα μπορούσε να δημιουργήσει δωρεάν δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Με Υπηρεσίες PR, Προετοιμασία για Δελτία Τύπου και Προσφορές Διανομής και Δικτύου Διαφήμισης, θα έχετε πολύ περισσότερα από όσα αρχικά επενδύσατε.

* Περίπτωση μελέτης για την Επιστροφή της Επένδυσης. Το βραβευμένο σας σχέδιο είναι πολύ πιθανό να περιέχεται σε πολλά περιοδικά, blogs και e-zines.
ROI (Επιστροφή της Επένδυσης): Απλά να υπολογίσετε: Αν δημοσιευτεί ακόμη και σε ένα περιοδικό, και μπορεί να εμφανίζεται περισσότερο, θα έχετε ήδη πάρει την αρχική σας επένδυση πίσω. Μερικοί από τους σχεδιαστές μας εμφανίζονται σε πολλές εθνικές εφημερίδες, περιοδικά, e-zines και αναφέρονται σε αμέτρητα blogs, δημιουργώντας κατά μέσο όρο 500% επιστροφή στην επένδυση μέσω ισοδύναμης διαφημιστικής αξίας.
----Preliminary Judging

ΕΛΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

Ο Α' Διαγωνισμός και Βράβευσης Σχεδίων προσφέρει δύο προγράμματα που παρέχουν ευκαιρίες στους μαθητές να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό δωρεάν.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Με τη συμμετοχή σας σε αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια εισόδου και t-shirts στον Α' Διαγωνισμό και Βράβευσης Σχεδίων προτείνοντας άλλους σχεδιαστές.


Προτείνετε ενα Πρόγραμμα Ταλέντων

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ

Οι σπουδαστές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν Πρεσβευτές Σχεδίων, εκτελώντας απλές εργασίες, οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια εισόδου.


Σχεδιάστε ένα Πρόγραμμα Πρέσβη

* Αυτά τα προγράμματα προορίζονται μόνο για υπάρχοντες φοιτητές πανεπιστήμιου. Οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και τρεις (3) απαλλαγές από τα τέλη επεξεργασίας.
Περιορίζεται σε έναν μόνο (1) Πρέσβη ανά Πανεπιστήμιο.
----Design PR

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

Καθορίστε το σχέδιο. Μοιραστείτε τις γνώσεις σας σχετικά με τα θέματα του σχεδίου και των πρακτικών με τον κόσμο γράφοντας τα στο design-encyclopedia.com

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

Πάρτε μέρος στον Α' Διαγωνισμό & Βράβευσης Σχεδίων στην δικτυακή πλατφόρμα για την επίτευξη περαιτέρω πελατών, καταναλωτών, επιχειρήσεις και σχεδιαστές.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν βραβευμένους σχεδιαστές που αναζητούν θέσεις εργασίας. Οι Βραβευμένοι Σχεδιαστές μπορούν να περιηγηθούν στις προσφορές εργασίας και στις θέσεις.


Επισκεφτείτε τις Θέσεις Εργασίας Σχεδιαστών

----Design PR

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ DESIGN

Οι νικητές του A' Design Award μεταφράζονται σε δεκάδες γλώσσες, χωρίς χρέωση από ντόπιους μεταφραστές από όλο τον κόσμο.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ

Εκτός από τη δωρεάν υπηρεσία μετάφρασης που παρέχεται από το A' Design Award, οι νικητές μπορούν να τους παράσχεται περαιτέρω μετάφραση στη μητρική τους γλώσσα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ

Προσεγγίστε το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού στη μητρική τους γλώσσα, προσεγγίστε μη-αγγλόφωνο κόσμο αγοραστών, μέλη του Τύπου, και λάτρεις του design.


Επισκεφθείτε το DesignInternational.org

----Register----Preliminary Judging

ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Ο Α’ Διαγωνισμός προσφέρει μαζικά και με έκπτωση πακέτα υποψηφιοτήτων για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν πολλαπλές υποβολές.


Μαζικές Υποψηφιότητες για Επιχειρήσεις

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τα Κέντρα Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμια και Ενώσεις. Επιπλέον ειδικές εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους προηγούμενους νικητές.


Υποψηφιότητες με Έκπτωση για Ιδρύματα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Το τιμολόγιο σας είναι διαθέσιμο online για να το κατεβάσετε μέσα σε μερικές ώρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τιμολόγιο σας για να αφαιρέσετε τις πληρωμές φόρου.


Κατεβάστε το Τιμολόγιο σας Εδώ

* Τα μαζικά πακέτα υποψηφιοτήτων είναι διαθέσιμα για τις εταιρίες, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες αλλά και για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.
Περισσότερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τα ιδρύματα, ενώσεις για το design, τα πανεπιστήμια και προηγούμενους νικητές.
---- Preliminary Judging

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Α' Διαγωνισμός & Βράβευσης Σχεδίων διαθέτει πολλές διαφορετικές κατηγορίες, προκειμένου να επιτευχθεί το ευρύτερο δυνατό κοινό και να επιτρέψει στους σχεδιαστές να συναγωνιστούν σε μια πραγματικά διεθνή πλατφόρμα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;

Η έρευνα δείχνει ότι η αξία και η χρησιμότητα κάθε βραβείου αυξάνεται αναλογικά με την εμβέλεια μέσω των αποτελεσμάτων του δικτύου.


Δίκτυο Αποτελεσμάτων του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων

ΙΔΕΑ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίου είναι ανοικτός τόσο για έργα στο στάδιο των εννοιών, πρωτότυπα, ολοκληρωμένα ή τελικά έργα και προϊόντα που βρίσκονται ήδη στην αγορά.


Κατηγορίες του A' Διαγωνισμού Σχεδίου

*Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων διαθέτει ένα ευρύ φάσμα γενικών, συνολικών και καθιερωμένων διαγωνιστικών κατηγόριων.

Για να δείτε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού σχεδίων, πατήστε εδώ.

----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging---- Award Presentation

A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

Ο Α ' Διαγωνισμός Σχεδίων δεν είναι μόνο για τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους χορηγούς και τους διοργανωτές, διαβάστε την εταιρική μας παρουσίαση για να μάθετε περισσότερα για εμάς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Η Παρουσίαση παρουσιάζει τον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων στους Συμμετέχοντες, Χορηγούς και Διοργανωτές με μεγάλη λεπτομέρεια.


Παρουσίαση του Διαγωνισμού (PDF)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κατεβάστε την Εταιρική Παρουσίαση του Α΄ Διαγωνισμού Σχεδίων σε powerpoint μορφή για να ανακαλύψετε περισσότερα.


Παρουσίαση του Διαγωνισμού (PPT)

----No furher fees

ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Ο Α' Διαγωνισμός Σχεδίων σέβεται τους σχεδιαστές και τις εταιρίες που προσανατολίζονται στο σχέδιο. Τα εργαλεία των νικητών του Α΄ Διαγωνισμού Σχεδίων δίνονται δωρεάν χωρίς χρέωση σε όλους τους νικητές.

ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι νικητές του Α' Διαγωνισμού Σχεδίων λαμβάνουν ένα αποκλειστικό και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, αγαθών και εργαλεία για να γιορτάσουν τη νίκη τους.


Πακέτο των Βραβευμένων Νικητών

ΟΧΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στους νικητές του Α’ Διαγωνισμού Σχεδίων για τη διεκδίκηση των βραβείων τους ή για τη χρήση του λογοτύπου ως νικητές του βραβείου.


Κατεβάστε την Εταιρική Παρουσίαση (PPT)

----Vision, Mission, Action

ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ

Ανεβάζοντας το σχέδιο σας, ενημερώνοντας το προφίλ σας και εισάγοντας τα στοιχεία του σχεδίου σας και αλληλεπιδρώντας με την πλατφόρμα δεν σας δεσμεύει νομικά να θέσετε υποψηφιότητα το σχέδιο σας. Μπορείτε να εγγραφείτε & να ενημερώσετε το προφίλ σας σήμερα, να υποβάλετε αύριο το σχέδιο σας και να θέσετε υποψηφιότητα τα έργα σας όποτε θέλετε.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Μπορείτε να πάρετε απόδειξη της δημιουργίας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Α ' Διαγωνισμού και Βράβευσης Σχεδίων, η υπηρεσία Απόδειξη της Δημιουργίας παρέχεται σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες και μπορείτε να μην θέσετε υποψηφιότητα για το σχέδιο σας για να έχετε αυτή την υπηρεσία δωρεάν. Είναι δωρεάν για όλους, και για νικητές και για μη νικητές.

ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Εγγραφείτε και υποβάλλετε το σχέδιό σας για τον Α' Διαγωνισμό και Βράβευσης Σχεδίων, ένα προκαταρκτικό μέλος της κριτικής επιτροπής θα αξιολογήσει το σχέδιο σας και θα σας προτείνει την πορεία δράσης για να κάνετε και θα δώσει εποικοδομητικά σχόλια για το πώς να βελτιωθεί η παρουσίαση του σχεδίου σας.

----Register----Join

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ #1

Εγγραφείτε στον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων. Συμπληρώστε το όνομα σας και το email. Θυμηθείτε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.


Register to A' Design Award

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ #2

Συνδεθείτε στον Α' Διαγωνισμό Σχεδίων. Ανεβάστε το σχέδιο σας από τον πίνακα ελέγχου του συμμετέχοντα που εμφανίζεται μετά την σύνδεση.

ΒΗΜΑ #3

Θέστε υποψηφιότητα το σχέδιό σας για τον Α ' Διαγωνισμό & Βράβευσης Σχεδίων. Αν υπάρχουν προτάσεις της κριτικής επιτροπής, ακολουθήστε τις.

----

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Συμφωνώ στους Όρους & Προϋποθέσεις

 

     
     

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΝ A' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Μη εγγεγραμμένος;